ABONAMENT OPȚIUNI

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru Grup de Opțiuni, unde putem explora împreună oportunitățile oferite de piața opțiunilor. Aici, împărtășim pasiunea pentru investiții și dorința de a învăța și crește împreună.

Transparența este una dintre valorile noastre de bază, de aceea vom face public live toate tranzacțiile și deciziile pe un cont special de opțiuni în valoare de 25000 de dolari.

Grupul de Opțiuni a fost inițial deschis exclusiv participanților la cursurile noastre de opțiuni din București și Cluj. Datorită interesului crescut, am decis să oferim oportunitatea și altor persoane interesate să ni se alăture.

Înțelegem că opțiunile pot fi provocatoare pentru cei cu sume mici de bani pe cont, deoarece gestionarea pozițiilor poate fi dificilă. Prin intermediul acestui abonament de cont opțiuni, veți învăța cum să vă protejați și să profitați de oportunitățile pieței, indiferent de suma pe care o aveți disponibilă. Aveți posibilitatea să vă alăturați acestui fond de opțiuni chiar și cu o investiție minimă de 1000 de dolari.

Alăturați-vă nouă în Grupul de Opțiuni și explorați împreună cu noi lumea fascinantă a investițiilor în opțiuni. Vă așteptăm să vă împărtășiți ideile, să vă dezvoltați abilitățile și să obțineți rezultate remarcabile împreună. Într-o lume financiară în continuă schimbare, suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi suportul necesar în călătoria dumneavoastră investițională