Cristian Sima

Vedeți în timp real tranzacțiile pe bursă ale brokerului Cristian Sima, pe un cont încă …de succes.

Acces 24/7 la operațiunile sale.

Notificari in timp real

Peste 400+ membri

Învață trading!

Învață trading de la Cristian Sima

La începutul acestei veri, primind nenumărate cereri și întrebări despre trading de la comunitatea mea, am decis să fac lucrurile să se deruleze mai ușor și să fac informația să ajungă rapid la cei care aveau nevoie de ea. Am lansat acest produs de trading, în primul rând cu un scop educativ. Vreau ca cei care mă urmăresc să înțeleagă cum se iau deciziile de investiție, cum funcționează economia și bursa. În acest moment, abonamentele celindra.ro, prin care fac accesibile tranzacțiile mele, în timp real, sunt doar o rotiță dintr-un mecanism mult mai amplu – tokenizarea Celindra SA.

Devenind abonați, primiți acces la modul în care eu iau deciziile de tranzacționare. Celindra.ro nu este doar un program care copiază tranzacțiile mele bursiere, de pe un cont minuscul de 10.000 USD, ci explică logica fiecărei tranzacții, laolaltă cu explicațiile evenimentelor macroeconomice.

Conține și o lecție de viață, esențială pentru comportamentul unui investitori: vă învață să nu fiți lacomi, ci să acceptați eșecurile și victoriile cu același zâmbet pe față. Și cu entuziasm.

Odată cu abonamentul, primiți acces și la discuțiile zilnice pe care le port cu investitorii la început de drum pe Telegram. Este deja acolo o comunitate bine închegată, activă și însetată să cunoască, comunitate cu care interacționez zi de zi. Când veți cumpăra acest abonament, veți cumpăra de fapt și timpul meu!

Vrei să înveți să faci tranzacții pe bursă?

Nu știi cum să începi să faci trading?

Nu ai un mentor cu experiență?

Ai sute de întrebări, dar niciun răspuns care să te ajute?

  Vrei să devii independent financiar?

  Cursurile de pe net simți că nu te ajută suficient?

  Pe lângă teoria citită, ai nevoie de practică și tranzacții reale?

Beneficiezi de

Mentorat în trading

Cristian Sima este cel care îți explică și ghidează deciziile de tranzacționare, într-o lume cu riscuri, dar și cu posibilități mari de câștig. Trading-ul va deveni în curând o lume accesibilă și pentru tine.

 

Comunitate de investitori

Vei face parte dintr-o comunitate selectă, curioasă, activă de investitori care vor să învețe trading sau să își sporească veniturile. Discuții, analize ale deciziilor luate și evenimentelor macroeconomice, cu răspunsuri clarificatoare oferite de Cristian Sima.

Lecții de economie

Fiecare decizie de tranzacționare trebuie pusă într-un context macroeconomic. Cristian Sima interpretează și explică fenomenele care influențează piața bursieră.

{

Abonamentul Celindra.ro vine excelent in completarea materialelor de pe canalul de Youtube. Am invatat foarte multe lucruri interesante si va multumesc ca am avut ocazia sa fac acest lucru total gratuit. Acum primesc notificari zilnic, invat, sunt la curent si tranzactionez.. chiar daca momentan doar pe contul demo, importanta este sa formam baza.

Andrei V.

{

Cresti mai repede atunci cand esti inconjurat de persoane care au acelasi interes. Grupul de Telegram este unul activ, chiar daca nu beneficiez eu de mult timp de petrecut pe chat, in fiecare zi aflu cate ceva nou.

Bogdan A.

{

Tranzactii primite instant pe contul de e-mail, tot ce-ti ramane de facut este sa fi pe faza si sa copiezi ceea ce face domnul profesor. Ce poate fi mai usor de atat? Inveti practic si spargi barierele emotionale.

Alexandru S.

{

Valoarea informatiilor primite si experienta dobandita, sunt inestimabile. Faptul ca poti adresa intrebari direct domnului Cristian Sima, sa discuti pozitii, sa urmaresti graficele, ca primesti notificari instant, etc. toate acestea la un pret simbolic, pe care oricum ti-l recuperezi in timp. Multumim pentru timpul dvs. si mult succes in activitatea Celindra.ro

Eugen T.

{

Teama de a nu face miscari stupide este vesnic prezenta la inceput de drum. Oare am analizat bine, oare am ratat momentul, trebuia sa mai astept, oare ar fi trebuit sa procedez altfel.. Suna a reclama la medicamente dar da, abonarea la Celindra.ro m-a scapat de toate temerile iar acum ma pot concentra pe studiu si pe a vedea imaginea de ansamblu. Excelent serviciu, foarte multumit de achizitia facuta!!

Stefan A.

{

Multumim domnului Cristian Sima pentru proiectul Celindra.ro si timpul pe care il investeste zilnic in a raspunde la intrebarile de pe grup. De apreciat transparenta si deschiderea pe care o aveti fata de propria comunitate!

Viorel M.

Abonații Celindra.ro primesc

Notificări instant pe adresa de mail

Acces grup Telegram Cristian Sima

Răspunsuri și explicații despre bursă

Acces la comunitatea de investitori

Rapoarte lunare cu evoluția contului

Lecții despre cum să iei decizii

Alege abonamentul avantajos pentru tine

Promoție limitată activă

peste 400 de abonați primesc notificări zilnic și participă la discuții pe Telegram

Abonament lunar

30 €

 

Testează! Vezi dacă ți se potrivește acest stil de învățare și apoi te așteptăm alături pe termen lung!

 

Plata este recurentă.

Abonament 12 luni

̶3̶8̶0̶€̶ ̶/̶ ̶a̶n̶

150 €

 

Plată anuală, la începutul abonării.

Cea mai avantajoasă ofertă activă. Durată limitată!

Abonament 6 luni

̶1̶8̶0̶€̶ ̶/̶ ̶s̶e̶m̶i̶-̶a̶n̶u̶a̶l̶

 

120 €

 

 

Plată la 6 luni, la începutul abonării.

Vino în comunitatea celindra.ro și învață trading ghidat de brokerul Cristian Sima!

Acces înregistrare 12.07.2022

25 € - Plată fixă

Ai acces la înregistrarea

‘Sesiune LIVE de trading. Tranzacții efectuate și explicate de brokerul Cristian Sima’ 

Safe & Secure
Checkout.

14 zile posibilitate restituire plată. 

Poți anula abonamentul achiziționat prin intermediul contului tău sau prin mesaj la contact@celindra.ro

 Acces Telegram – Q & A cu Cristian Sima

 Comunicare directă. Rapoarte zilnice

 Tranzacțiile trimise în timp real pe mail

 Grafice săptămânale

 24 / 7 Asistență & Sprijin la întrebări

Weekend Seminar

by Cristian Sima

& Marius Smochină

  • Macroeconomie
  • Trading
  • Indicatori
  • Produse derivate: Opțiuni
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

08.12.2022 - 11.12.2022

Hotel Bellaria, Iași

Seminarul se adresează participanților de nivel mediu - avansat

Imagini de la seminariile precedente

Întrebări frecvente

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Am plătit abonamentul, în cât timp primesc datele de acces la grupul de Telegram?

După achiziționarea unui abonament, comanda va fi finalizată în maxim 12 ore de unul dintre operatorii noștri și veți primi pe adresa de mail link-urile de acces + factura.

Cum primesc notificările de tranzacționare pe care domnul Cristian Sima le efectuează?

Notificările sunt trimise automat pe adresa de mail pe care aveți abonamentul înregistrat. În funcție de analiză și oportunitățile identificate în piață, veți avea zile în care puteți primi 2-3 mesaje și alte zile în care numărul mesajelor primite poate depăși 10.

Este obligatoriu să intru pe grupul de Telegram?

Avem abonați care au ales să nu între pe grupul de Telegram, însă aici veți putea găsi răspuns în timp real la întrebările dumneavoastră și să discutați cu restul abonaților.

Înregistrările sesiunilor live de trading cu domnul Cristian Sima sunt incluse în biletul de acces?

Da, tariful pentru biletul de acces în cadrul sesiunii de pe Zoom include și înregistrarea sesiunii pentru vizionare ulterioară. Am ascultat părerea comunității și am inclus această facilitate deoarece nu toată lumea poate participa live.

Sesiunile de trading LIVE sunt evenimente organizate de Cristian Sima pe platforma Zoom,unde aveți prilejul de a discuta despre piață bursieră, analize, poziții și tot ce considerați dumneavoastră de interes.