3 ZILE DE CURS INTENSIV – LOCURI LIMITATE

CURS DE GESTIUNE A RISCULUI UNUI PORTOFOLIU CU AJUTORUL OPȚIUNILOR 

Vrei să îți îmbunătățești abilitățile financiare și să înveți cum să gestionezi riscul portofoliului tău? Atunci ești invitat să participi la seminarul nostru live de gestiune a riscului cu ajutorul opțiunilor!

Cursul este structurat ca un maraton financiar de trei zile, care va fi organizat în București în luna iunie. Indiferent de nivelul tău de experiență, vei găsi informații valoroase și utile în cadrul acestui curs. De la regula de trei simplă și cum să obții un împrumut bancar, la înțelegerea opțiunilor, controlul riscului și chiar conceptul de “The Greeks”.

Prima zi a cursului este dedicată exclusiv celor care sunt la început de drum și doresc să învețe noțiunile de bază ale piețelor financiare. Următoarele zile sunt destinate tuturor cursanților, iar aceștia vor avea oportunitatea de a îmbunătăți abilitățile existente și de a învăța tehnici avansate de gestionare a riscului și de a lucra cu instrumentele financiare complexe, cum ar fi opțiunile.

  • Creare de strategii
  • Maximizarea raportului profit/risc
  • The Greeks

Vom ajunge la sfârșit să înțelegem “the Greeks”, să inventăm strategii și să putem calcula riscul unui portofoliu pe termen lung și să-l protejăm cât mai bine. Vom învăța să citim bilanțul unei companii listate și să identificăm din bilanț indicatorii esențiali pentru o investiție pe termen lung.

Data: 9-10-11 iunie

Ora: 10:00-19:00 (pauză la prânz – o oră)

 

Participare: 220 Euro + TVA

Fiecare participant va primi înregistrarea celor două zile de curs.