TERMENE ȘI CONDIȚII UTILIZARE SITE CELINDRA.RO

CAP.I CINE SUNTEM

Site-ul www.celindra.ro este creat, deținut și administrat de CELINDRA COIN SRL, cu sediul în București, sector 2, str. Ștefan Mihăileanu nr.28, Cam 2, înmatriculată la ONRC sub nr. J40/21258/2021 CUI 45311163, e-mail: contact@celindra.ro
Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza www.celindra.ro precum și termenii contractului încheiat cu CELINDRA COIN SRL în cazul în care veți achiziționa serviciile oferite pe site.
Utilizarea site-ului, accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Dacă nu sunteți de acord cu unul din capitolele descrise, nu puteți utiliza acest site.

CAP.II CUM PUTEȚI UTILIZA SITE-UL

Puteți utiliza acest site pentru obtinerea de informatii privind ofertele de abonamente, pentru vizualizarea istoricului tranzacțiilor din luna calendaristică precedentă efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets, pentru achiziționarea abonamentelor de furnizare a tranzacțiilor efectuate și a accesului la canalul de telegram Q&A cu Cristian Sima precum și pentru comunicarea cu noi pe e-mail, etc.
Noțiunile utilizate în cuprinsul prezentelor Termene și condiții sunt cele prevăzute de dispozițiile legale incidente.
În cazul în care achiziționați prin intermediul Site-ului abonamente de transmitere în timp real a tranzacțiilor, în numele altor persoane, considerăm că aveți acordul acelor persoane de a acționa în numele lor, în scopul achiziționării serviciilor din Site. Rămâneți singurul obligat și responsabil să aduceți la cunoștința acelor persoane toate informațiile din acești Termeni și Conditii, cât și în ceea ce privește serviciile achiziționate, respectiv de a obține acordul acelor persoane în legatură cu acceptarea și asumarea acestor Termeni și Condiții.

CAP. III DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de CELINDRA COIN SRL sau de partenerii săi.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral ori modificat fără permisiunea exprimată în scris de Celindra coin SRL sau partenerii săi.
Continutul acestui site, sigla, marca, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea CELINDRA COIN SRL.

Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil exprimat în scris. În situațiile în care acest lucru se întamplă fără acordul scris al Celindra Coin SRL, nu ne asumăm responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat sau corelat pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decat cele autorizate de Celindra Coin SRL și ne rezervăm dreptul de solicita sancționarea conform legislației în vigoare, orice acțiune de acest tip, care nu are acordul prealabil.

CELINDRACOIN SRL sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături („link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. CELINDRA COIN SRL nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

CAP IV SERVICIILE OFERITE DE SITE

CELINDRA.RO vă pune la dispoziție posibilitatea de a căuta și alege tipuri de abonamente pentru a primi în timp real tranzacțiile efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets UK Plc.
La alegerea tipului de abonament pe care doriți să-l achiziționați, se va deschide pagina cu formularul de cerere de achiziție a abonamentului ales. După completarea acestuia, veți fi redirecționat către pagina de procesare a plății abonamentului la momentul înregistrării plății contravalorii acestuia, veți intra într-o relație comercială cu CELINDRA COIN SRL denumită în continuare „Contractul”.
Prin acest Contract Celindra.ro se obligă să vă transmită, în timp real, la adresa de email furnizată la momentul achiziționării abonamentului, tranzacțiile efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets UK Plc.
De asemenea, veți primi acces la Canalul de telegram Q&A cu Cristian Sima, prin transmiterea link-ului de acces pe adresa de email furnizată în formularul de achiziție a abonamentului.
Potrivit dispozițiilor legale, puteți denunța unilateral contractul în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării abonamentului, cu restituirea integrală a prețului abonamentului.
După această dată, puteți denunța Contractul fără posibilitatea restituirii vreunei sume de bani achitate.
CELINDRA.RO vă oferă serviciul de transmitere, pe email, a tranzacțiilor efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets UK Plc exclusiv cu titlul de informație generală, însemnând că acesta nu reprezință o sugestie de investiție, orice decizie pe care o veți lua privind eventuale investiții financiare va fi adoptată exclusiv de dumneavoastră, acesta însemnând că dacă, cand și cum veți investi veți decide doar dumneavoastră.
CELINDRA.RO nu garantează în niciun fel acuratețea, integralitatea sau punctualitatea informațiilor transmise.
CELINDRA.RO nu-și asumă nicio responsabilitate privind deciziile dumneavoastră investiționale sau pentru orice pierdere pe care ați putea-o suferi, direct sau indirect, care ar rezulta din deciziile investiționale luate ca urmare a informațiilor transmise în baza comunicărilor sale.
Sunteți singurul răspuzător de alegerile privind investițiile, de stabilirea oricărei strategii și sunteți responsabil pentru orice acțiune veți întreprinde precum și de monitorizarea regulată a eventualelor investiții pe care le veți face.
Celindra.ro nu vă va consilia niciodată referitor la orice fel de investiții, tranzacții sau deciziile pe care le veți lua privind tranzacționarea de acțiuni. Nu vă va oferi asistență sau recomandări cu privire la tranzacționarea de acțiuni și nicio informație oferită sau transmisă nu trebuie interpretată în acest sens.
În cazul în care intenționați să investiți în tranzacții financiare, vă recomandăm să solicitați asistență profesională pe cont propriu, cu privire la măsura în care investițiile avute în vedere sunt adecvate pentru dumneavoastră.
Tranzacțiile efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets UK Plc sunt tranzacții spred bets și CFDs, care sunt instrumente extrem de complexe și care generează riscuri foarte mari de pierderi financiare rapide cauzate de leverage. Cel puțin 70% din investitori pierd sume forate mari de bani în cazul unor astfel de tranzacții.
În cazul în care decideți să investiți în tranzacții cu instrumente financiare, trebuie să vă asigurați că înțelegeți cum funcționează acestea în general și spread bets si cdf în special și mai ales că vă permiteți asumarea unor riscuri foarte mari de pierdere a banilor.
Este posibil să vă furnizăm informații punctuale în relație cu tranzacțiile efectuate pe contul deschis pe Platforma CMC Markets UK Plc, informații care nu sunt bazate pe evaluarea circumstanțelor individuale.
CELINDRA.RO nu este responsabilă pentru furnizarea de consultanță fiscală sau juridică în legătură cu decizii de tranzacționare de acțiuni.

CAP.V DENUNȚĂRI SAU MODIFICARI 

În cazul în care doriți anularea sau modificarea abonamentului achizitionat ulterior termenului de denunțare unilaterală trebuie să ne transmiteți o solicitare pe adresa de e-mail contact@celindra.ro este foarte important să rețineți că după perioda de denunțare unilaterală a contractului, anularea abonamentului nu poate fi făcută cu restituirea costului acestuia.
De la data confirmării recepției cererii dumneavoastră solicitarea de anulare va avea ca efect doar netransmiterea către dumneavoastră a informațiilor privnd tranzacțiile și accesul la Canalul Telegram.
Modificarea tipului de abonament nu este posibilă pe parcursul executării Contractului, ci numai la împlinirea termenului acestuia prin selectarea unui alt tip de abonament.

CAP.VI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate informațiile privind categoriile de date cu caracter personal colectate, modalitatea de colectare, scopul colectării, drepturile persoanei vizate le regăsiți în Politica de confiențialitate.